De zomer ingeluid tijdens LenteFair

De eerste zomerzon

Op 13 en 14 mei was de LenteFair opnieuw een heerlijk lentefeest voor jong en oud. Van groene vingers tot de tomatencrèche en heel veel artiesten die buiten spelen, de LenteFair is er één voor alle leeftijden. En daar waar de voorspellingen niet gunstig leken, schonk de zon ons haar eerste stralen.

Moederdag

Tijdens het Moederdagweekend wordt de Dagblad van het Noorden LenteFair door duizenden bezoekers bezocht. Op zondag waren er ook veel moeders op de been die werden verwend met een high tea bij de tipi-tent van PUUR!BELEVEN.

Het fruitpareltje

Fruithof Frederiksoord is een levend museum in de buitenlucht. Maar liefst 800 historische fruitrassen bezorgen bezoekers het ultieme voorjaarsgevoel. De parkachtige omgeving bestrijkt een complex van 8 hectare. Kleinere boomgaarden, omringd door bomen en struiken vol bloemen, bessen en bottels bieden voornamelijk plaats aan mooie appelbomen. Maar ook de peren- en pruimenbomen staan er te schitteren. Vrijwilligers van de Fruithof Frederiksoord zorgen 365 dagen per jaar met passie en liefde voor dit fruitpareltje in Drenthe.