Wij zijn op zoek naar jou! Vacature stagiair Events

Organiseer jij straks Wonen&Co de beurs, loop je rond op het LEEF event of zorg jij voor kilo’s reisinspiratie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als stagiair loop je volledig mee in de organisatie. Je bent onderdeel van een klein en hardwerkend team dat er voor open staat je alle verantwoordelijkheid te geven. Als stagiair houd je je bezig met de organisatie van diverse evenementen en draai je mee als een volwaardig lid van het team. Geen dag is hetzelfde en er is voldoende ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Een stage bij NDC events is de perfecte plek om jezelf verder te ontplooien.

Wat je onder andere gaat doen:
* Beheren van websites
* Schrijven van berichtjes
* Promotie acties
* Briefings maken voor het ontwerpen van promotie- en communicatie uitingen
* Programmering
* Acquisitie van events

Waar we naar op zoek zijn:
Je bent een vierdejaars HBO student in de richting Communicatie/Organisatie, hebt goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden. Je bent zelfstandig, maar kunt ook goed samen met anderen werken. Daarnaast ben je in voor nieuwe uitdagingen, leergierig ingesteld en stressbestendig. Ook is het een pré als je affiniteit hebt met website(beheer) of hier al ervaring in hebt.

Kortom…
Wil jij binnenkort meewerken aan het succes van NDC events en durf jij de uitdaging aan? Mail je dan meteen je CV en korte motivatie naar events@ndcmediagroep.nl. Heb je nog vragen over de stageplek? Bel of mail vooral! Contactpersoon: Ruud van den Heuvel, 0653772838.