Vakantiegevoel op Reis&Co Event 2018

Duizenden bezoekers op zoek naar dé reis

Op het weekend van 6 en 7 januari streek het Reis&Co Event wederom neer in MartiniPlaza Groningen. En wat was het weer mooi! Vele duizenden bezoekers verkenden te gekke landen en ontdekten bijzondere manieren van reizen.

Klaar voor vertrek!

Van dichtbij huis tot verre reizen in exotische oorden. Van kamperen tot aan trein- of busreizen. Er was weer volop keuze met onze ruim honderd reisspecialisten. Voor even waanden wij ons weer op vakantie: luierend tussen de palmbomen op de parelwitte stranden van Fiji of vanaf de ijskoude gebergten van Patagonië uitkijken over de horizon. Genieten!

Voor ieder wat wils

Behalve dat onze exposanten een geweldige inspiratiebron waren, stond ook het activiteitenprogramma bol van leuke dingen. Zo nam Jeffrey van Travelogy je mee buiten de gebaande paden, liet Renske van Renske ontdekt de wereld je de mooiste en ongewone slaapplekken van Nederland zien, leerde Sarena Solari je hoe je een heerlijke citrus-meringuetaart bakt en won je te gekke prijzen bij de Holiday Quiz. En nog heel veel meer! Kortom vele nieuwe bestemmingen werden bijgeschreven op de bucketlist. 2018 is reislustig gestart.