Evenementen

NDC events organiseert het hele jaar door 3D-belevenissen op locatie, binnen en buiten. Kom meer te weten over onze evenementen en proef de sfeer voor met de promo’s en aftermovies!

Wonen&Co de beurs

Wonen&Co 2017 stond volledig in het teken van het thema lef. In de Dikke van Dale omschreven als ‘moed’ en ‘durf’. Eén van de makkelijkste woorden uit één van Neerlands dikste boeken, maar misschien wel de moeilijkste qua uitvoering. Lef is voor iedereen anders. Bij telefoonangst juist wel die hoorn oppakken, bij hoogtevrees toch die parachute op je rug knopen en alles wat ertussen zit. Wonen&Co zoekt het dichter bij huis. Beter gezegd: in huis.

Van donderdag 16 tot en met zondag 19 maart werd MartiniPlaza omgetoverd tot een tijdelijk paleis met ballen. Een beursvloer gevuld met ideeën die soms de wenkbrauwen doen stijgen, maar vooral zorgen voor een fijne kriebel in de buik. Puur woongeluk, waardoor de bezoeker uiteindelijk thuis eigenzinnig haar eigen pad durft te kiezen.

Noteer het alvast in uw agenda, want van 15 tot en met 18 maart 2018 is Wonen&Co de beurs terug in MartiniPlaza. Uiteraard in een ander jasje en met de nieuwste woontrends.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

www.wonenenco.nl

Leeuwarder Courant NaZomerFair

Op 15 en 16 september, verwelkomen we de herfst met open armen gedurende de Leeuwarder Courant NaZomerFair. Landgoed Stania State in Oentsjerk, trotse locatie van het najaarsevenement, is na het sluiten van de zomer op haar mooist. Reden te meer om naar het eeuwenoude landgoed terug te keren.  De fair verwelkomt jaarlijks 110 exposanten en ruim 9.000 belangstellenden.

Deelnemen

Verras de vele liefhebbers van het fijne buitenleven, ontmoet uw doelgroep op de fair en keer goedgemutst en met een gevulde portemonnee huiswaarts!  De mogelijkheden om deel te nemen zijn legio. Dit varieert van kramen, pagodetenten in diverse afmetingen tot grondplekken voor uw eigen presentatie.

www.lcnazomerfair.nl

Leeuwarder Courant NaZomerFair

Ambitie JobCafé Leeuwarden

In het najaar van 2015 opende Ambitie de deuren van het eerste JobCafé in Groningen. Succesverhalen krijgen in de regel een vervolg. Tijdens het – aanmerkelijk grotere – tweede JobCafé deelde Ambitie duizenden gratis bakkies uit, stonden er honderden koffiedates op de agenda, werden voorzichtige knipogen uitgedeeld en zijn de eerste talenten inmiddels aan het werk. Een jaar verder tekent Ambitie niet voor één, maar voor twee evenementen waarbij werkgevers en talenten elkaar recht in de ogen kunnen kijken.

De eerste Friese editie van het Ambitie JobCafé is voorbij gevlogen. In het stadshart van Leeuwarden verzamelden talentvolle werkzoekenden en ambitieuze werkgevers zich voor het vinden van de juiste match. Met De Grote Kerk als decor, kan er met een gerust hart worden teruggekeken op een succesvolle eerste editie en wordt een vervolg niet uitgesloten.

De tweede Friese editie van het Ambitie JobCafé vindt plaats in WestCord WTC Hotel in Leeuwarden, op donderdag 19 april.

Het Ambitie JobCafé vormt dé ontmoetingsplek voor professionals en talenten met een MBO tot WO achtergrond in Friesland. Eens verder praten over de mogelijkheden van uw deelname? Neem contact met ons op!

Kijk voor meer informatie op www.ambitiejobcafe.nl.

Dagblad van het Noorden LenteFair

Traditiegetrouw heeft de Dagblad van het Noorden LenteFair de eer om jaarlijks het fairseizoen te openen. Genietend onder de fruitbomen in de Tuinen in Frederiksoord krijgt ook dit jaar deze traditie een vervolg. Het grootste lentespektakel van Drenthe staat op zaterdag 12 en zondag 13 mei 2018 in de agenda. De Dagblad van het Noorden LenteFair is jaarlijks goed voor 10.000 bezoekers. Zij beleven de nieuwste trends op het gebied van culinair, mode, wonen, lifestyle en outdoor.

Deelnemen
Verras de vele liefhebbers van het fijne buitenleven, ontmoet uw doelgroep op de fair en keer goedgemutst en met een gevulde portemonnee huiswaarts!  De mogelijkheden om deel te nemen zijn legio. Dit varieert van kramen, pagodetenten in diverse afmetingen tot grondplekken voor uw eigen presentatie.

www.dvhnlentefair.nl

DvhN LenteFair

Occasionshows

Iedere occasionshow uit de koker van NDC mediagroep staat garant voor een smeltkroes van honderden auto’s, talloze merken en heel veel caravans en campers. NDC mediagroep zet shows op de kaart in Zuidbroek, Groningen, Drachten, Stadskanaal, Hardenberg en Assen waar de modellen staan te wachten op een nieuwe eigenaar.

Deelnemen

Op één plek onder één dak staan een keur aan occasions op de bezoekers te wachten. Het betreft een uniek concept waar jaarlijks vele bedrijven op aanhaken. NDC mediagroep reikt ook u graag deze mogelijkheid aan.
www.occasionshowsinhetnoorden.nl

 Occasionshow Assen

Q&S Sommer Messe

Q&S Garten Deco en Dagblad van het Noorden presenteren de Sommer Messe. Het showterrein van Q&S in Meppen (vlak over de grens in Duitsland) wordt in het weekend van 10 en 11 juni omgetoverd tot een gezellige Zomerfair. Doe tuinispiratie op, kom zomershoppen, proef de lekkerste hapjes en geniet van livemuziek met een behoorlijke dosis Duitse gezelligheid.

Agapanthussen, eikenhouten regentonnen, houten tuinhuisjes, terrasoverkappingen en stijlvolle buitenkachels. Tel daar een nieuwe voorjaarsgarderobe, schilderijen, schapenvachtjes, handgemaakte sieraden woonaccessoires bij op en je hebt een greep te pakken uit het totale assortiment van de Sommer Fair. www.qs-gartendeco.nl/sommermesse

Memorès

Uitvaartbeurs Memorès, een initiatief uit de koker van de Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden, krijgt na een succesvolle eerdere edities een vervolg. Ruim 1.400 geïnteresseerden worden in de drie noordelijke provincies  op gedegen wijze geïnformeerd over de mogelijkheden rondom afscheid nemen, rouwen en herinneren. Eerst volgende editie staat 17 maart 2018 in de Martinikerk, Groningen op de agenda.

Deelnemen

Heeft u iets toe te voegen aan een bijzonder en mooi afscheid? Ontmoet geïnteresseerden tijdens de Groningse, Friese en Drentse editie van Memorès. NDC mediagroep spreekt graag met u de mogelijkheden door.

www.memores.nl

Memores

Leef! Event

Een gezonde maaltijd in de pan, fluitend voor de spiegel en een stressvrije weekplanning waarbij we tóch privé en zakelijk scoren. Hoe boksen we dat in hemelsnaam voor elkaar? Leef kwam op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2017 met eerlijke antwoorden en liet je vooral je eigen route bepalen. Het evenement was niet een nieuwe to-do op het lijstje. Integendeel, Leef kwam op ongedwongen wijze met gezonde ideeën en kilo’s inspiratie. En dát in samenwerking met duizenden nieuwsgierige consumenten.

Leef richt haar pijlen op vier domeinen: gezond, actief, ontspannen en puur. Gezamenlijk gaven deze thema’s op inhoud aan de gezonde tweedaagse in de Groninger MartiniPlaza. Leef presenteerde een mix tussen inhoud en fun. Denk aan: live sportclinics zonder al te veel zweet, lichte presentaties van een half uurtje, XL lezingen en een uitgebreide vloer met ongeveer tachtig specialisten.

Ambitie JobCafé Groningen

Het Ambitie Jobcafé is hét platform waar werkgevers talenten ontmoeten met een MBO- tot WO achtergrond. Na meerdere edities in de Oude Drukfabriek in Groningen, openende de Martinikerk in Groningen voor het eerst haar deuren voor young professionals die geloven in de kracht van het eerste oogcontact. Talenten die zich willen laten omscholen en geïnteresseerden die staan te trappelen om aan de slag te gaan. Een leuke baan is immers het halve werk!

Het Ambitie Jobcafé draait in de essentie om het vinden van de juiste match tussen werkgevers en werknemers. Het heeft echter nog veel meer in huis! Bezoek de CV-dokter, test je skills in het Skillslab, schuif aan bij een college in de Ambitie Academy en schiet een nieuwe foto voor op je CV.

Deelnemen

Profiteer van het persoonlijke contact met duizenden nieuwsgierige banenzoekers in combinatie met de extra dikke banenspecial. Ambitie springt flexibel op uw wensen in. NDC mediagroep kan u geheel ‘ontzorgen’ met totaalpakketten inclusief vierkante meters en faciliteiten als standwanden, verlichting, tapijt en elektra. Natuurlijk kunt u ook uw eigen beursstand plaatsen.

Locatie

Martinikerkhof 3
9712 JG, Groningen

www.ambitie.nl/jobcafe

Trendship

Trendship 2017 in een uitverkocht MartiniPlaza

In een uitverkocht MartiniPlaza werden donderdag 19 oktober 2017 ruim 1.600 bezoekers uit de top van het noordelijke bedrijfsleven op hoog niveau bijgespijkerd door sprekers Ben Casnocha, Freek Vermeulen en Maurice Conti. Op de Playground kon daarna met ruim 40 innovaties worden gespeeld. Trendship 2017 werd afgesloten door latingrootheid Rolf Sanchez.

Trendship heeft zichzelf nogmaals bewezen als hét business inspiratie en innovatie event van Noord-
Nederland. In 2017 in een nieuwe stad, met een nieuw decor, grote partners én meer bezoekers dan ooit.

www.trendship.nl

Nieuwbouw/Verbouw XL

Nieuwbouw/Verbouw XL brengt de highlights van de markt samen, waarbij de consument haar rugzak kan vullen met de gewenste informatie. Op het evenement laten nieuwbouwprojecten in de stad Groningen zich vergezellen door gemeenten, bouw- en hypotheekexperts, makelaars en verbouwspecialisten. Nieuwbouw/Verbouw XL heeft zich de afgelopen jaren bewezen door haar informatieve karakter, veelzijdige beursvloer (variërend van nieuw- tot verbouw) en inhoudelijke activiteiten. Hiermee biedt het evenement de kortste route naar een nieuw of aangepast huis!

Deelnemen
Nieuwbouw/Verbouw XL is drie dagen achtereen hét kenniscentrum als het gaat om nieuwbouw en alles wat daarmee te maken heeft. De organisatie houdt open huis voor nieuwbouw- en verbouwspecialisten en bespreekt graag gezamenlijk de mogelijkheden. Nieuwbouw/Verbouw XL wordt in het weekend van 16, 17 en 18 november 2018 gehouden in MartiniPlaza Groningen

www.nieuwbouwbeursgroningen.nl

Reis&Co Event

Waar gaat de reis heen in 2019? De grootste vakantiewinkel van Noord-Nederland, puilt uit van de ideeën en is daarmee het beste voornemen om het nieuwe jaar mee te beginnen. Reis&Co Event wordt jaarlijks bezocht door ruim 9.000 liefhebbers van het goede leven.

Nieuwe herinneringen worden geboren tijdens het tweedaagse evenement Reis&Co Event. Niet eerder presenteerden de reisaanbieders zich in Noord-Nederland op een dergelijke manier. Ruim 9.000 bezoekers stapten na de kerst- en oliebollenperiode een andere wereld binnen. Zij genoten van het aanbod van ruim 100 exposanten en een goed gevuld activiteitenprogramma. Reis&Co Event 2019 wordt op 5 en 6 januari gehouden in MartiniPlaza Groningen.

Deelnemen
Profiteer van het persoonlijke contact met duizenden nieuwsgierige reisliefhebbers. Zet samen met ons het leukste reisevenement van Noord-Nederland andermaal op de (wereld)kaart! De mogelijkheden om deel te nemen zijn legio. NDC mediagroep kan u geheel ‘ontzorgen’ met totaalpakketten, u kunt eveneens uw eigen beurspresentatie plaatsen.

www.reisevent.nl