Over ons

 

NDC events wordt gekenmerkt door flexibiliteit, creativiteit en de drang om te blijven vernieuwen. Telkens op zoek naar nieuwe, leuke en vooral innovatieve activiteiten en onderdelen om geslaagde evenementen te kunnen verzorgen. Met een breed spectrum aan ervaringen, in vrijwel iedere valkuil zijn we immers al eens getrapt, willen wij onze klanten en bezoekers blijven verrassen en samen een onvergetelijk evenement neerzetten. Vanaf het moment dat je het evenement betreed, word je ondergedompeld in ambiance en worden al je zintuigen geprikkeld. Anders denken, anders doen, maar bovenal anders durven. Anno nu kan je je niet meer veroorloven om stil te blijven staan.

Op verschillende locaties in Noord-Nederland, zoals Groningen, Assen en Leeuwarden, organiseert NDC events met regelmaat evenementen en neemt zij de volledige organisatie van de evenementen van NDC mediagroep voor haar rekening. Gelieerd aan één van de merken van het bedrijf, maar ook in opdracht van derden, bedient NDC events de consument in de breedste zin van het woord. Van reis- en woonliefhebbers voor evenementen als Reis&Co Event en Wonen&Co de beurs tot zakelijke talenten die het Ambitie JobCafé bezoeken. NDC events is van alle markten thuis.

 • Team

  Hard werken, maar ook veel lachen. Zonder enige twijfel wordt er op het kantoor van NDC events meer gelachen dan bij menig andere organisatie. We hebben plezier met elkaar, in wat we doen en dát stralen we uit.

 • Promotiemix

  Het organiseren van evenementen zonder deze te promoten is als Simon zonder Garfunkel of Bert zonder Ernie. Het één hoort nou eenmaal bij het ander en kunnen simpelweg niet zonder elkaar. Als onderdeel van NDC mediagroep zet NDC events een promotiemix neer waar je ‘u’ tegen zegt.

 • Veelzijdig agenda

  Na een ‘kleintje AutoRAI’ duikt NDC events meteen in de banenmarkt om vervolgens tijdens Nieuwbouw/Verbouw XL de makelaarswereld, vol stropdassen en Vespa’s, binnen te stappen. Zelfs onderwerpen als afscheid nemen, rouwen en herinneren tijdens Memorès schuwt NDC events niet. Van het ene evenement gaan we zo door naar het volgende.

 • Kom langs

  Benieuwd naar wat wij je te bieden hebben? Onder het genot van een kopje koffie bespreken we graag de ideeën en mogelijkheden!