Kilo’s ideeën en gezonde inspiratie tijdens Leef Event

Zweten tijdens Leef

In het weekend van 30 september en 1 oktober was het zweten geblazen bij de doorlopende sportclinics. In clinics van ongeveer vijftien minuten kregen bezoekers een voorproefje van het echte werk. Van spinning, bootcamp en zumba tot Bulgarian bag en boksen, de sportspecialisten lieten je zien hoe je een gezond en vooral actief leven kunt leiden.

Uitpuilende Leef-Academy bij Poepdokter

In de LEEF-academy schoof je, in het weekend van 30 september en 1 oktober, aan bij diverse ‘luchtige’ presentaties. Met uiteenlopende onderwerpen als emotie eten, het bekkenbodem, gewoon gezond leven, sport, poep en de werking van het brein. Vele geïnteresseerde bezoekers sloten aan bij een presentatie in de ‘Kuip’ en ‘Arena’.

Nienke Gottenbos, beter bekend als de Poepdokter, nam op zondag 1 oktober een uitpuilende Leef-Academy mee in het leven van de darm, gaf antwoord op brandende vragen, en maakte het poeponderwerp op een ‘luchtige’ manier bespreekbaar. Nienke heeft er haar specialiteit van gemaakt. Ze is geen arts, maar een darmfloratherapeut en inmiddels succesvol auteur van de populaire boeken Gezond van Mond tot Kont en De poepdokter Bakt ze bruin. Het eerste boek verwierf in no-time nationale bekendheid en pardoes zat Nienke bij menig talkshow aan tafel.

Sushiworkshop van Sushi Daily

Nigiri, maki of hand roll. Je weet waarschijnlijk meteen waar we het over hebben: sushi. Sushi is er in vele maten en variaties. Met vlees, vis, groente en/of fruit. Diepgeworteld in de Japanse geschiedenis en cultuur, maar sushi komt anno 2017 volop voor in de westerse eetscene. En maar goed ook, want het is natuurlijk hartstikke lekker. Tijdens LEEF op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober ‘deden bezoekers het zelf’. Massaal deden zij mee aan de sushiworkshop van Sushi Daily in de pop-up vestiging. Met succes! Iedere workshopsessie was afgeladen vol. Hiermee mogen we spreken van hét succesnummer van LEEF!