Vele geïnteresseerde bezoekers tijdens Nieuwbouw/Verbouw XL 2017

Grote belangstelling voor Nieuwbouw/Verbouw XL

MartiniPlaza was in het weekend van 17 tot en met 19 november dé ontmoetingsplek voor (ver)bouwend Noord-Nederland. Ongeveer 10.000 bezoekers brachten een bezoek aan MartiniPlaza, waar ruim 40 nieuwbouwprojecten in- en om de stad Groningen werden gepresenteerd. Gemeenten lieten bovendien zien wat de meest recente ontwikkelingen zijn. Daarnaast ontvingen bezoekers informatie rondom financiering en haalden architecten en (ver)bouwspecialisten alles uit de kast.

De positieve vibe

Dat de woningmarkt in Groningen op z’n kop staat, was ook op de beursvloer te merken. Vanaf het moment dat de deuren van Nieuwbouw/Verbouw XL openden, liep het storm met geïnteresseerde bezoekers. De stijgende huizenprijzen en groeiende wachtlijsten laten mensen dan ook niet weerhouden, immers het eigen huis kan ook voor meer geld verkocht worden.

Dat het geld weer mag rollen was voor iedereen merkbaar, de interesse in een luxe onderkomen was hoog en ook kregen architecten en andere specialisten aanvragen waar het draait om groot en kwaliteit. De positieve vibe, ontwikkelingen en grootse ideeën waren voelbaar.

Alle specialisten onder één dak

Naast de vele nieuwbouwprojecten die uit de grond worden gestampt, schoven bezoekers aan bij verschillende adviseurs, gingen in gesprek met verbouwspecialisten en leerden alles over het verduurzamen van de woning.

Ook in het najaar van 2018 opent Nieuwbouw/Verbouw XL opnieuw haar deuren.